Utveckling för företag och privatpersoner.

TJÄNSTER

Utveckling för företag och privatpersoner!

Ni har en situation! Vi har lösningarna som skapar rörelse!

Lösningar som stödjer människor och verksamheter i förändring. Lösningar som skapar ”stillness in flight”, där vi är lugna och stabila på insidan och handlingskraftiga i rörelse på utsidan, oavsett vilken situation vi befinner oss i.

STAYFUN erbjuder tjänster som performance coaching, organisationsutveckling, mental träning, kick-offer och interim management.

Läs mer under respektive tjänst eller ta kontakt idag!

Bakgrund till tjänsterna.

Kontakta mig!

De tjänster jag erbjuder baseras på vetenskapliga metoder som ger bevisad effekt och på de erfarenheter jag skaffat mig. De ger utveckling både för företag och privatpersoner. De kanske låter som många andras men de särskiljer sig på grund av det jag valt att öppna mig för.

Jag är en erfaren senior executive med en unik blandning av kompetens inom informationsteknik, HR, utveckling, kommunikation och marknadsföring från en variation av branscher. Men det som verkligen särskiljer mig är mitt intresse för österländsk filosofi, yoga, qi-gong och psykosyntes samt integration av +20 års shamansk utbildning och principer i affärsvärlden, vilket givit ett omdanande och innovativt tillvägagångssätt för framgång. Lite radikalt är att detta startade på ett kärnkraftverk i ett utmanande digitalt moderniseringsprojekt, men det är inte heller konstigt då verklig andlighet är ren fysik.

Med denna unika mix av perspektiv och kompetens hjälper jag människor och organisationer att hantera komplexitet och nå nya nivåer. Jag bidrar till strategisk planering, kulturhantering, ledarskapsutveckling, anställdas välbefinnande och innovativ problemlösning. Jag arbetar nära mina klienter för att identifiera utmaningar och möjligheter, utveckla strategier och implementera effektiva lösningar för att driva positiv förändring och förbättra individens och företagets övergripande prestanda och framgång.