Når du vill mer – skapa rörelse

Coaching

Coaching för ledare och organisationer

Alla ledare och organisationer mår bra av att ha en coach eller mentor som ser saker utifrån och kan komma med givande feedback. Behöver du en coach eller samtalsterapeut?

Erbjuder coaching till ledare såväl som medarbetare och privatpersoner.

Personlig coaching

Personlig coaching vänder sig till personer som vill utvecklas som person och utveckla sitt självledarskap. Du kanske vill komma till rätta med saker som skaver, få ut mer av livet, prestera bättre, uppnå resultat och nå en ökad känsla av tillfredställelse med hur livet faller på plats.

Tjänsten fungerar lika bra för dig som vill samtala om din livssituation eller vill utveckla din mentala kapacitet på idrottsarenan. Vi utgår från ditt nuläge och arbetar med det som kommer att ta dig dit du vill.

Läs mer i beskrivning av tjänsten nedan.

läs mer

Företags coaching

Företagscoaching utgår från vår tjänst för Personlig coaching och adderar hur vi fungerar som företag. Som ledare, entreprenörer, organisation och i skapandet av vår affär och hur vi fungerar i relation med kunden. Vi lägger helt enkelt till hela företagsdimensionen. Så att ni ska få bästa förutsättningar att både få företaget att flyga och att balansen mellan yrke och privatliv ska fungera.

Läs mer i beskrivning av tjänsten eller kontakta oss för att förutsättningslöst prata om dina behov.

LÄS MER
Företagscoaching, coachar större ledningsgrupper och team på företag.