Det personligA LEDARSKAPET

Känns livet problematiskt eller faller det på plats med lätthet? Blir det som du tänkt dig? Uppnår du det du vill?

Skillnaden mellan problematiskt och lätthet är hur väl vi leder oss själva!

Det personliga ledarskapet; vänder sig till personer som vill utvecklas. Komma till rätta med saker som skaver, få ut mer av livet, prestera bättre, uppnå resultat och nå en ökad känsla av tillfredställelse med livet.

Tjänsten är en kombination av coaching och mentorskap och vänder sig till såväl privatpersoner som företagsledare.

Tjänsten erbjuds som enskilda timmar och har ett rekommenderat program upplägg.

Hur vi ser på saken

I vårt liv är vi VD’n för vårt JAG AB. Som alla ledare står vi vid rodret i både medvind och motvind och många gånger vill vi bara att verkligheten ska fungera för oss så att vi får den tillvaro vi längtar och drömmer om.

Som chef och ledare måste man agera för att skapa situationen om och om igen, det räcker inte att bara reagera på vad som läggs framför oss. Och vi arbetar vanligtvis hårt för att få det att hända, annars skulle vi inte ha varit de bästa ledarna. I praktiken innebär det att navigera utmaningen att leda den dagliga verksamheten, leda förändring, utveckla affärer, förändra vanor och tankemönster på samma gång tills vi är i linje med den ”nivå” vi vill vara!

Känns det igen i livet?

Sanningen är att den enda vi faktiskt kan leda är oss själva allt annat är bara en effekt, en konsekvens. Så det enda ledarskap som faktiskt finns är det personliga ledarskapet. Vilket innebär hur vi som människa tänker, agerar och fungerar och hur vi är i relation till allt och alla omkring oss. Ledare är något andra gör oss till när de väljer att följa, för ledarskap är att inspirera och influera med vår person i varje situation, i nuet.

När vi agerar och verkar, lever vårt liv, kommer verkligheten att respondera till oss genom att antingen arbeta för oss eller utmana oss med saker vi medvetet eller omedvetet har valt att lära av.

För livet händer inte mot oss, det händer för oss!

 

Vill du vet mer, kontakta mig!

 

Låter det intressant?

Pris:
1 tim: 1500 sek inkl. moms för privatpersoner.
1 tim och 30 min: 2200 sek inkl. moms för privatpersoner.

Pris företag: Pris privatperson + moms

Fakturering sker löpande via mail. Betalningsfrist 20 dagar.
Avbokningar mindre än 24 timmar före bokad tid debiteras med fullt pris.

Rekommenderat program sex månader:

8 tillfällen a 1 tim 30 min * 2200 kr = 17.600 kr + Facet 5 personprofil: 3000 kr.
För företag: Pris + moms

Support på chatt eller telefon ingår under hela programmet.

 

Har du frågor eller vill ha en mer utförlig beskrivning så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på 070-2968150 eller på min mail.

anmäl dig här!