5 steg till modernt ledarskap och ett tillfredställande liv.

5 steg till ett modernt ledarskap och ett tillfredställande liv.

5 STEG TILL MODERNT LEDARSKAP och ett tillfredställande liv! ❤️

1) Lär känna dig själv!
Men det handlar inte om de ytliga grejerna utan ”the dark shit”. Vilka underliggande ”program” valde du att utforska i detta livet? Låg självkänsla, brist, otrygghet, gränslöshet? Detta är dina gåvor och det blir gåvor till andra när du bearbetat dem.

2) Ta vara på dig själv!
Du tar vara på dig själv, du växer, när du lär känna de sidor av dig själv som du inte vill kännas vid. Det ger klarhet!

3) Acceptans!
När vi verkligen integrerar acceptans i oss så accepterar vi inte bara oss själva fullt ut utan också andra. Vi släpper kampen, debatten och lyfter både oss själva och andra. (Själv)Medkänsla är bränslet som lyfter till nya höjder.

4) Respekt!
När vi känner våra innersta värden och förändrar vår inre dialog till att verkligen lyssna till dem så respekterar vi inte bara oss själva utan också andra där de befinner sig. Och det mänskliga dramat tunnas ut.
Vi ger respekt till oss själva och andra i perfektionen av vår egen ofullkomlighet.

5) Självkärlek!
Har du gjort stegen ovan är du i läge för att verkligen kunna landa in i att du är tillräcklig, har tillräckligt och att din vilja omformas till att göra gott. Moderna ledare gör gott!

6) Repeat.. för expansion till nästa nivå! Till nästa frekvens. 😊

Fixar du detta har du potentialen att bli en riktigt bra chef och ledare!

Om du blir det, beror på om du lyckas integrera det med andra saker som tex stark förståelse av management och affärsmannaskap som är helt andra saker. Att piska fram kortsiktiga resultat kan man göra utan att vara en god ledare.

Affärsnyttan av de fem stegen är att du frigör mer av din organisations potential, som kommer till liv genom er fackkunskap.

Vi har ett val, antingen kan vi vara och göra som vi alltid har gjort och få samma resultat eller så kan vi välja att vara och göra något annorlunda och få nya resultat.

Låter kanske kaxigt att jag har receptet på ett modernt seniort ledarskap och ett tillfredställande liv. Men jag är kaxig i all ödmjukhet. Jag har gjort några rundor. 😎
.
.
.
.
Nu är det hög tid att ta tag i vad ni tänker vara i nästa affärsparadigm, för det är redan här!
Det är också hög tid att boka inslaget till kick-offen, resurserna till en lyckad merger eller er executive coaching!

Välkommen in på nya www.stayfundevelopment.se och botanisera runt i vad jag och mina partners kan hjälpa er med! Vi är beredda att gå vid er sida när ni utvecklar er!

STAYFUN – Vi skapar rörelse!

#executivecoaching #ledarskap #leadership #personligutveckling #teknologi#50plus #energi #corporateculture

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *