Performance coaching

Uppnår du dina mål?

Vill du prestera bättre?

Vill du lära dig hur du håller hög energi?

Performance coaching för entreprenörer, ledare och medarbetare som vill prestera med kraft och energi.

Maximera din potential och överträffa dina egna förväntningar med vårt exklusiva Performance Coaching-program!

Är du redo att ta din karriär och ditt företag till nya höjder? Vår skräddarsydda coaching är designad för entreprenörer, ledare och medarbetare som strävar efter topp position och vill nå sina mål med enastående kraft och energi.

Med en erfaren och engagerad coach som stöd kommer du att upptäcka hemligheterna bakom exceptionell prestation och lära dig strategier för att hantera stress, öka produktiviteten och skapa en positiv och framgångsrik arbetsmiljö. Vi fokuserar på att utveckla din mentala styrka, självledarskap och förmåga att navigera genom utmaningar.

Vårt unika program kombinerar beprövade metoder inom ledarskap, personlig utveckling och energiförvaltning för att säkerställa att du når dina mål med maximal effektivitet. Du kommer att lära dig att identifiera och övervinna hinder, skapa hållbara vanor och uppnå enastående resultat på både det personliga och professionella planet.

Ge dig själv fördelen med en coachning som inte bara förändrar beteenden utan också förändrar liv. Ta kontroll över din framtid och skapa den framgång du förtjänar.

Performance coaching som grundar sig på vedertagen och modern forskning samt gedigen erfarenhet.

Jag har en gedigen erfarenhet av prestation från idrott på hög nivå och från topp positioner i arbetslivet. Jag började intressera mig för mental träning som 20 åring och mitt intresse för mänsklig prestation har sedan fördjupats genom åren.

Jag vet vad det innebär att prestera på topp under långa perioder och vi vet vad det innebär när det inte funkar. Eller att vara tvungen att ta sig tillbaka efter skador och från utmattning med lång rehabilitering. Situationer där livet och karriären förändrats på ett ögonblick och istället för nästa race så har det varit att ta sig ur sjukhussängen med månader av rehabträning framför sig.

Dyrköpta erfarenheter men en gåva då vi nu kan erbjuda kunskap och erfarenhet till Dig!

Boka nu och låt oss tillsammans skapa en framtid av tillfredsställelse!

Låter det intressant?

Pris:
1 tim: 1800 kr exkl moms plus eventuella resor och logi.

Fakturering sker löpande via mail. Betalningsfrist 20 dagar.
Avbokningar mindre än 48 timmar före bokad tid debiteras med fullt pris.

Vi kan mötas on-line eller live!

Har du frågor eller vill ha en mer utförlig beskrivning så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på 070-2968150 eller på min mail

Kontakta mig för att diskutera dina behov!

Kontakta mig!