Mental träning

Vill du bli mentalt starkare?

Vill du lära dig hur du håller hög energi?

Jag erbjuder personer i arbetslivet mentral träning i deras proffesionella roll för att kunna prestera och må bra.

Optimera din mentala prestanda och ta ditt ledarskap till nya höjder med vårt exklusiva erbjudande om mental träning för chefer och executives!

Vi förstår att framgångsrikt ledarskap inte bara handlar om affärsstrategier och siffror. Det handlar om att vara i toppform mentalt för att fatta snabba och kloka beslut, navigera genom utmaningar och inspirera ditt team till överlägsenhet.

Men vi vet också, och har egen erfarenhet om vad det innebär när vi hamnar i negativa spiraler. När vi tappar motivation, energi, målen nås inte och vår självkänsla sätts på prov. Då gäller det att få hjälp av de som verkligen har erfarenhet och kan stötta på ett sätt som gör att vi hittar vår energi igen. Det är billigare att hjälpa någon till att finna sin energi än att det ska resultera i sjukskrivningar, utköp, rekryteringar som är kostsamma för alla inblandade.

Kontakta mig för att diskutera ditt behov!

Executive Excellence Program: Maximera Ditt Mentala Ledarskap

Med vårt skräddarsydda Executive Excellence Program får du:

  1. Mental Styrka och Resilience: Lär dig beprövade tekniker för att hantera stress, öka fokus och behålla lugnet även under pressade situationer.
  2. Strategisk Beslutsfattande: Få insikt i kognitiva processer och optimerad tankegång för att fatta snabba och välgrundade beslut.
  3. Effektiv Kommunikation: Perfekta verktygen för att kommunicera tydligt och övertygande, vilket stärker ditt inflytande som ledare.
  4. Nätverk: Delta i exklusiva möten och evenemang där du kan dela erfarenheter och bästa praxis med andra framstående ledare.
  5. Resultat driven Mätning: Få återkoppling och mätbara resultat för att se konkreta förbättringar i din mentala prestanda och ledarskapsstil.
  6. Facet 5 Personprofil som hjälper dig att förstå dig själv i relation med andra. Vad som drar ner din energi och vad som kan öka den.

Rekommenderat program sex månader:
8 tillfällen 2 timmar per tillfälle. 35.000 sek exkl. moms och eventuell resor och logi.
Support på chatt eller telefon ingår under hela programmet.

Investera i dig själv och ditt ledarskap idag. Ta steget mot en framtid av framgång. Anmäl dig nu och ta kontroll över ditt mentala ledarskap!

Låter det intressant?

Pris Mental träning standard:
1 tim: 1800 sek exkl. moms och eventuell resor och logi.

Fakturering sker löpande via mail. Betalningsfrist 20 dagar.
Avbokningar mindre än 48 timmar före bokad tid debiteras med fullt pris.
Vi kan mötas on-line eller live.

Har du frågor eller vill ha en mer utförlig beskrivning så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på 070-2968150 eller på min mail

Kontakta mig för att diskutera dina behov!

Kontakta mig!